Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській філармонії звучатиме «Скрипка у ритмах оркестру»

​16 березня у Львівській обласній філармонії звучатиме «Скрипка у ритмах оркестру». Відома львівська скрипалька Лідія Футорська виступить у супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії, яким диригуватиме запрошений гість – Міхаїл Агрест. Про це повідомили у Львівській філармонії.

 Лідія Футорська вперше виступатиме під батутою цього диригента, і це буде цікавий досвід, адже Міхаїл Агрест відомий і своєю сольною виконавською кар’єрою, а «скрипаль скрипаля краще розуміє».

У програмі вечора – два віртуозні твори. Перший, Концерт для скрипки з оркестром, авторства австрійського композитора Еріха Корнгольда, дуже рідко звучить у Львові. «Це дуже красивий концерт, його автор емігрував до США і тому твір насичений американськими мотивами. Музика неймовірно легка, образна, приємна й творить уяву!» - розповіла Лідія Футорська.

Симфонія №3 Сергія Рахманінова пролунає у другому відділенні концерту й гратиме на контрастах до першого твору. Запрошуємо провести цей весняний вечір у вишуканій атмосфері! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ