Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській обласній раді експонують фотороботи військового і волонтерки

Фотовиставка на військову тематику відкрилася у Львівській обласній раді. Автор робіт – львівський журналіст, фотограф і військовослужбовець ЗСУ Максим Ощіпко.

Як повідомляють в ЛОР, на знімках – бойові будні побратимів, з якими служить Максим. У листопаді 2022 року фотограф одягнув військову форму і приєднався до друзів, які захищають Україну. На передовій Максим не забув про улюблену у мирний час справу.

“Із жахом зауважив, що у мене в комп`ютері у розділі фото навіть немає папки "2023 рік". Ну що ж, я таки добрався що свого улюбленого фотіка…”, – написав Максим Ощіпко у квітні, коли опублікував роботи.

Доповнюють виставку військовослужбовця роботи фотографині Зоряни Черкавської, яка документує події у Львові.

Ініціатор виставки – відділ гуманітарної політики та міжнародного співробітництва виконавчого апарату Львівської обласної ради.

“Ця експозиція поєднала історії військових, волонтерів, людей, які покинули свої домівки через війну, підопічних обласного закладу "Журавненський будинок підтриманого проживання психоневрологічного типу". Це розповідь про різні долі та різні життєві ситуації. Вражають посмішки військовослужбовців, які щодня ризикують життям, захищаючи нас від ворога. Робота волонтерів, які працюють щоби допомогти військовим, і діти, які їм допомагають. Це сльози бабусі, про яку піклуються і про яку дбають у нелегкий час війни”, – розповіла начальниця відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва виконавчого апарату облради Ярина Чернявська.

Доповнюють фотовиставку синьо-жовті прапори, на яких написані побажання і слова підтримки, адресовані військовослужбовцям з військових формувань Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ