Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області шукають спеціалістів на понад 4000 вакансій

Львівська обласна служба зайнятості повідомила про наявність на ринку праці 4200 вакансій. Найбільше варіантів працевлаштування зафіксували для водіїв автотранспортних засобів – понад 260.
Фото ілюстративне. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Для цієї категорії розмір заробітної плати, що зазначений у заявках, коливався від 6,5 до 30 тис. гривень.

Майже 230 вакансій задекларували працедавці для швачок із винагородою від 6,5 до 14,5 тис. гривень. Відчутний попит на касирів торговельного залу: сто вакансій із зарплатою до 8,5 тис. гривень.

Бракує також двірників: понад 90 вільних робочих місць, заробіток – до 7 тис. гривень. Чимало пропозицій роботи із заробітною платою від мінімальної до 20 тис. гривень надійшло для бухгалтерів (76 вакантних посад) та електрогазозварників (38).

Майже три десятки вільних місць праці зареєстрували як для вантажників (6,5 – 17, тис. гривень), так і для інспекторів пенітенціарної системи (8 – 9,4 тис. гривень).

Водночас фірми та компанії шукають претендентів на вакансії, які зустрічаються не так часто, зокрема, запрошують на роботу митного брокера, дизайнера тканини, ерготерапевта, оператора відеозапису, звукорежисера, грибоводів, чокерівника, дояра, басейника тощо.

З пропозиціями працевлаштування можна ознайомитися на сайті Львівського обласного центру зайнятості у рубриці «Шукаю роботу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ