Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді посилять заходи безпеки під час сесій

Учорашня (8 грудня) сесія Львівської обласної ради відбулася позитивно, адже всі рішення, які були винесені на сесію, пройшли обговорення та були підтримані депутатами. Звичайно, міг бути меншим градус напруги на сесії і нам ще треба навчитися працювати, коли люди приходять з протестами під Львівську обласну раду", - так в коментарі Гал-інфо голова Львівської облради Олександр Ганущин прокоментував першу сутичку у новообраній Львівській обласній раді між депутатами та людьми, які увірвалися в сесійну залу.

«Очевидно, що сутичка, котра сталася в сесійній залі, Львівській облраді не личить. Тут гостро постає питання безпеки усіх присутніх на сесії - від журналістів до депутатів. Ми це будемо вдосконалювати і думати, як в подальшому уникати таких ситуацій», - сказав Олександр Ганущин.

Він додав: «Я думав, що більше будуть описувати буфет, але сталося таке».

У Львівській облраді сталась перша сутичка

Щодо буфету, поява якого в обласній раді також наробила учора розголосу, то Олександр Ганущин пояснив, що поблизу Львівської облради немає жодного такого закладу.

«Харчуватися і пити воду треба і депутатам, тому було прийнято рішення запросити коледж ресторанного бізнесу. Вони вже мали подібну практику в раді, потім від їхніх послуг чомусь відмовились, але я думаю це не правильно, адже депутати та журналісти також люди. В дечому дівчата зробили навіть краще ніж мало бути (йдеться про свічки на столиках, - ред.), але через напружену сесію я не навідувався в буфет і не бачив цього, прочитав про це пізніше. Буфет має бути. Навіть у радянський час на третьому поверсі була їдальня, але зараз це нереально зробити. Мають бути перерви, ми подумаємо, як це передбачити в регламенті, щоб депутати не розходилися», - сказав Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ