Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді відбулася зустріч із народними депутатами від Львівщини

Сьогодні, 26 лютого, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак зустрілася з народними депутатами України від Львівщини. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

До спілкування також долучилися керівництво ОДА, голови депутатських фракцій в обласній раді та голови профільних комісій. Зустріч була ініційована головою Львівської обласної ради з метою обговорення питань, які потребують підтримки народних депутатів України.

«Нові виклики, які ми отримали внаслідок реформи децентралізації, змушують нас оперативно вирішувати проблемні питання на місцях, однак є ініціативи, які Львівська обласна рада спільно з облдержадміністрацією, пропонують народним обранцям від Львівщини допомогти відстояти чи вирішити на центральному рівні. Маємо спільно напрацьовані законодавчі ініціативи, пропозиції від територій, які особливо сьогодні потребують нашої уваги і допомоги,  інфраструктурні проєкти, тобто ті речі, які нам дадуть  можливість розвивати Львівщину на найближчі 5 років і зробити її  успішною", - зазначила Ірина Гримак. 

Голова облради наголосила присутнім на низці основних проблем, які потрібно вирішувати на території області в найближчій перспективі. Це – будівництво очисних споруд, збереження історико-культурної спадщини, монетизація пільг та врегулювання питання соціального захисту постраждалих від Чорнобильської катастрофи, вирішення питання будівництва незавершених об`єктів, покращення дорожньої інфраструктури, допомога медичним установам із закупівлею сучасного медичного обладнання.

«Звертаюся до вас, як до представників Львівщини у різних комітетах парламенту, з проханням активно відстоювати пріоритети рідного краю на рівні Києва, зокрема під час обговорення і затвердження програм, які фінансуються з державного бюджету», - наголосила Ірина Гримак. 

Присутні домовилися, що така зустріч народних депутатів з групи «Львівщина» та представників влади області відбуватиметься щомісяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ