Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській опері нагородили переможців конкурсу “Книжка Форуму-2006”

Учора, 14 вересня, у Львівському оперному театрі відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу “Книжка Форуму-2006”. Успіху книговидавцям та організаторам Форуму зі сцени бажали голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, народний депутат України В’ячеслав Кириленко. Також ХІІІ Форум видавців у Львові привітав Президент України Віктор Ющенко. Текст привітання під час урочистостей зачитав та передав президенту Форуму видавців Олександрі Коваль Петро Олійник.
Звісно, нагородження не могло відбутися без господині свята – Олександри Коваль, яка нагадала, що книжкові форуми у Львові відбувалися ще в XVI, тож цьогорічний Форум видавців можна назвати не тринадцятим, а п’ятсот тринадцятим найбільшим у світі ярмарком української книги.
А після нагородження переможців на запрошених очікував святковий концерт за участю Тараса Компаніченка і Horea kozacky, Тараса Чубая та „Піккардійської терції”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ