Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській опері вшанували Блаженнішого Любомира Гузара

У Львівському національному оперному театрі імені Соломії Крушельницької відбулася духовно-мистецька програма «Бути Людиною…». Захід провели з нагоди 90-річчя від дня народження Блаженнішого Любомира Гузара. Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

«Свобода – це можливість робити добро, — казав Блаженніший кардинал Любомир Гузар.
Сьогодні ми згадуємо великого українця і багаторічного очільника УГКЦ, якого вже понад шість років немає з нами. Проте всім нам залишаються спогади, всім нам залишається за приклад його гідне земне життя, його слова і велика мудрість. 
Під кінець року, у часі війни та в переддень Різдва добре є пригадати настанови наших духовних світочів», - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

"Нам не можна і не треба втрачати надії на кращі часи. Замість того, аби зневіритися – беріться до роботи" – поділився своєю мудрістю ще у 2016 році Блаженніший Любомир Гузар – один з найшанованіших моральних лідерів суспільної думки в Україні та далеко за її межами. 
Вся його діяльність відбувалася під гаслом, що просто бути добрим недостатньо, добро треба чинити. Він був і залишається дороговказом та гордістю української нації», - зауважив депутат облради Павло Ткачук.

Організувала програму Львівська Архиєпархія УГКЦ спільно з фундацією «Андрей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ