Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У львівському Будинку воїна відкрили виставку про зниклих безвісти людей

Сьогодні у львівському Будинку воїна, що на вул. Короленка, відкрили тематичну виставку про зниклих безвісти – і військових, і цивільних людей та їхніх сімей. Її організували в межах масштабного проекту "Стіна надії", присвяченому українським воїнам.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

На офіційне відкриття, окрім родин військовополонених і зниклих безвісти, завітали також представники із консультативної ради справ військових, комісії по зниклих безвісти, від уповноваженої з прав людини, із міністерства ветеранів, міністерства оборони України, а також із Червоного Хреста. Також до заходу долучилась Галина Слічна, заступниця міського голови з гуманітарних питань.

"Дуже важко говорити на таких заходах, але я хочу подякувати вам за те, що ви сьогодні тут зібралися і підтримуєте одне одного. Невідомість – це найгірше, що може бути в людини, адже це постійний біль, страждання і стіна, яка стоїть перед нею і через яку невідомо, куди рухатися. Але в кожного з вас в серці має бути величезна віра в те, що всі ваші сини повернуться додому живими та здоровими. Ви повинні пам’ятати, що материнська молитва до Бога – творить чудеса. Нехай ваші хлопці відчувають вашу любов і молитву. Я хочу побажати вам бути здоровими, терплячими і тримайтеся разом", – сказала Галина Слічна.

Зазначимо, у Львові упродовж 25-26 листопада з візитом перебувають родини військовополонених і зниклих безвісти. Вчора вони мали зустріч у Львівському муніципальному мистецькому центрі.

Влітку родини зниклих безвісти Героїв зустрілись з першим заступником міського голови Львова Андрієм Москаленком. Під час зустрічі гості розповіли про те, що в країні не працює спеціальна комісія з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, яку створили при Кабміні. Тоді ж обговорили можливість проведення у Львові цієї виставки про зниклих безвісти людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ