Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Війна з Росією

У Львівському госпіталі може з’явитися вертолітний майданчик на чотирнадцятому поверсі

Будівництво вертолітнього майданчика у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону є лише одним із елементів грандіозних планів. У нас є бачення спорудити на території Центру другу чергу хірургічного корпусу. Про це сьогодні, 4 вересня, під час брифінгу розповів начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда, передає кореспондент Гал-інфо.

«На даному етапі ми проходимо погоджувальні процедури з боку архітектури, охорони історичної спадщини та отримуємо дозволи прольоту. Як тільки пройдуть усі погодження та будуть виділені кошти на перший етап, тобто виготовлення проектно-кошторисної документації, а це близько 3 млн грн, тоді ми почнемо реалізацію наступних етапів - накопичення матеріалів та отримання державних коштів на спорудження корпусу.

Щодо вертолітного майданчика, враховуючи відсутність можливості організувати його на землі, можемо дозволити лише прогресивний проект на чотирнадцятому поверсі цього корпусу. В Україні це буде перший такий проект», - сказав Іван Гайда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ