Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У львівському Охматдиті запрацювало оновлене приймальне відділення

У Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит» після річного ремонту відкрили приймальне відділення. На роботи витратили понад два мільйони гривень.

Відділення виглядає, наче з кіно: світлі просторі коридори, нові оглядові кабінети, якісні меблі, картини на стінах, пандус  та ін.

У відділенні облаштували заїзди для каталок та крісел, є прямий заїзд до ліфта. Окрім того, тут облаштували новенький дитячий куточок – місце. Де малеча може бавитися, поки очікує на огляд лікаря чи під час стаціонарного перебування в лікарні.

«Я дуже рада, що львівський Охматдит має нове відділення, що колосальна робота усіх дотичних і небайдужих людей дала результат. А ще тішуся з того, що адміністрація Охматдиту відгукнулася на наш соціальний проект «Острівці радості від Лоло». Сподіваюся, цей дитячий куточок стане приємним і яскравим доповненням нового приймального відділення і даруватиме радість маленьким пацієнтам та їхнім батькам», - розповіла ініціаторка соціального проекту «Острівці радості від Лоло», депутатка Львівської міськради Уляна Пак.

Нагадаємо, в рамках соціального проекту «Острівці радості від Лоло» кожен охочий може придбати дитячу книжечку «Найхоробріша акула Лоло». На усі виручені кошти облаштовують дитячі куточки у комунальних поліклініках Львова. Проект запрацював у травні цього року. З того часу вже створили 10 дитячих куточків у лікарні на вул. Пилипа Орлика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ