Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Ножем у груди: у Львові 47-річна жінка вбила 71-річного співмешканця

У Львові поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у вбивстві співмешканця. Про це повідомили у поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Повідомлення про чоловіка з колото-різаною раною грудної клітки надійшло у поліцію 9 січня від медиків. Попри зусилля лікарів, потерпілий помер у реанімації.

На місці злочину працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, експерти-криміналісти та співробітники інших служб відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2.

Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері 8 січня, о 22.40, в одній із квартир на вулиці Угорській у Львові між 47-річною жінкою та її 71-річним співмешканцем виник раптовий конфлікт, під час якого вона завдала пенсіонеру удар ножем у груди, що надалі призвело до смерті потерпілого.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ