Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові бракує водіїв електротранспорту

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на сьогодні підприємство має потребу у 50 водіях – 30 для трамваїв і 20 для тролейбусів. Відтак усіх охочих просять зголошуватися до «Школи водіїв» підприємства на спеціальність «Водій трамвая/тролейбуса».
Фото Олени Ляхович

Набір на навчання ще триває. Після двомісячного теоретичного курсу практичні навчання відбуватимуться у тролейбусному депо, потім на лінії без пасажирів, а далі уже із пасажирами із знаком «За кермом стажист». Після стажування, яке також оплачують, випускникам гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату.

«Для забезпечення потреб наших пасажирів на усіх маршрутах трамваїв та тролейбусів нам треба не менше 50 водіїв (30 на трамваї та 20 на тролейбуси). Особливо чекаємо на активну, свідому та відповідальну молодь», – розповідає керівник ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів.

Нагадаємо, «Школа водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» проводить постійний набір на безкоштовне навчання за спеціальністю «Водій трамвая/тролейбуса»: Навчання триває три місяці: два – теорія, один – практика. Випускники отримують свідоцтво державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації та посвідчення на право керування транспортним засобом категорії Т. Важливо, що на час воєнного стану підприємство має змогу бронювати військовозобов’язаних працівників, у тому числі новоприйнятих.

Деталі за телефоном 067 429 21 96.

Більше інформації тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ