Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ДАБІ зупинила будівництво багатоповерхівки на вулиці Лукаша

У Львові ДАБІ зупинила будівництво багатоповерхівки на вулиці Лукаша. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Держархбудінспекції України у Львівській області.

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області зупинив виконання будівельних робіт з будівництва 15-ти поверхового житлового будинку з підприємствами торгівлі і побутового призначення та стоянками автомобілів у м. Львові по вулиці Лукаша, 1.

Це стало можливим завдяки результативній зустрічі керівництва ДАБІ України та мера м. Львова, де обговорювалась містобудівна ситуація та можливості боротьби із незаконними будівництвами.

Під час проведення позапланової перевірки на вказаному об’єкті виявлено низку порушень норм містобудівного законодавства. Зокрема, генпідрядник під час будівництва відхилився від затверджених проектних рішень. Також виявлено неналежне виконання авторського і технічного нагляду на будівництві.

За результатами перевірки ДАБІ надала припис про усунення порушень містобудівного законодавства та про зупинення виконання будівельних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ