Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові демонтовано 93 МАФи

За підсумками виконання у 2010 році Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Львова на 2009-2010 роки, директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич повідомила, що торік у Львові було демонтовано 93 МАФи. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

З метою припинення діяльності інтерактивних клубів на території міста проведено 130 комісійних обстежень спільно з ДПІ у м. Львові, СЕС, інспекцією ДАБК у Львівській області; надіслано листи Президенту України щодо внесення змін до чинного законодавства, які б унеможливлювали функціонування інтерактивних клубів.

Для впорядкування розміщення та функціонування малих архітектурних форм проведено інвентаризацію МАФів по усіх районах м. Львова. Здійснено 1989 обстежень МАФів щодо функціонування згідно з правилами благоустрою та 214 повторних обстежень МАФів щодо проведення діяльності з дозволами на розміщення об'єктів торгівлі. Зафіксовано 43 випадки функціонування МАФ без дозвільних документів. Було демонтовано 93 такі об'єкти.

Нагадаємо, вчора Львівська міська рада затвердила Програму соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2011-2013 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ