Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові дезінфікують дитячі майданчики та обмежують їхнє відвідування

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/5
Як повідомили 24 червня Гал-інфо у прес-службі ЛМР, у зв’язку із збільшення кількості інфікованих на коронавірус, у Львові продовжують щоденні заходи із дезінфікування під'їздів, громадського транспорту, миття доріг і тротуарів, та дезінфікування дитячих майданчиків.

Зокрема, дитячі майданчики після обробки дезінфікуючими засобами обгороджують сигнальною стрічкою і просять їх не відвідувати, щоб не наражати себе і своїх дітей на небезпеку інфікування.

ʺУ зв’язку із збільшення кількості інфікованих на коронавірус, комунальні служби мають забезпечити миття тротуарів біля будинків дезінфікуючими засобами, миття під'їздів.

Також сьогодні проводиться миття і дезінфікування дитячих майданчиків. Майданчики також обгороджують сигнальною стрічкою. Просимо мешканців не відвідувати майданчики і не наражати себе і своїх дітей на небезпеку, адже спостерігаємо збільшення захворюваності.

Бачимо, що люди розслабилися і думають, що небезпека минула. Але, на жаль, кількість хворих зростає. Тому, наскільки ми будемо дотримуватися протиепідеміологічних заходів, щоб унеможливити ріст захворюваності, залежить від нас з вами.

Прохання до мешканців чітко дотримуватися усіх заходів, які передбачені чинним законодавством, комісією ТЕБ і НС і прийняті штабом Львівської міської радиʺ, — закликала Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Зараз у місті посилено роботу моніторингових груп щодо перевірки дотриманням умов карантину.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині вже підтвердили 4423 випадки COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ