Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові діє акція «Донать на пташку – отримай паску»

Акція триватиме до 15 квітня, а її учасники зможуть долучитись до збору коштів на 1000 дронів для України.
1/1

Як повідомили у пресслужбі Львівської облради, акцію «Донать на пташку – отримай паску» ініціювала громадська організація “Нескорені” під час встановлення рекорду України “Паска Нескорених” у Львові.

Вона триває у межах масштабного проєкту «1000 дронів для України», зібрані кошти спрямують на безпілотники для 125-ї Окремої бригади Сил ТрО ЗСУ.

Долучитись до збору коштів можуть всі охочі.

Для цього потрібно зробити пожертву на вказаний рахунок. Кожен, хто зробить пожертву на суму від 300 грн, як заохочення отримує смачну бойківську паску-рекордсменку, яку можна забрати у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника 17) або отримати її Новою Поштою.

Ініціатива триватиме до 15 квітня включно.

«Ми розуміємо, що захисникам стільки пасок не потрібно, тому ми частину пасок передамо українцям, які донатимуть на дрони», – говорить організатор акції та керівник ГО «Нескорені» Олександр Лабецький.

Нагадаємо, цієї неділі у Львівському палаці мистецтв відбувся унікальний волонтерський проєкт «Паска Нескорених», під час якої було встановлено рекорд України з декорування понад 1000 бойківських Великодніх пасок.

1/2

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ