Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові діти з інвалідністю отримають по 1000 грн матеріальної допомоги

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, діти з інвалідністю, віком до 18 років, які мешкають у Львівській міській територіальній громаді, отримають матеріальну допомогу в розмірі 1 тис. грн кожен. Про це повідомили в міському управлінні соціального захисту.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Загалом цю виплату отримають 3079 дітей. На ці потреби у міському бюджеті передбачено 3 079 000 грн. Допомогу виплатить управління соціального захисту в межах комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Водночас, з нагоди Дня захисту дітей, структурні підрозділи та підпорядковані бюджетні установи управління соціального захисту ЛМР проведуть низку атракцій та заходів. Серед них: майстерки, квести, екскурсії, кіноперегляди, різні активності та багато інших цікавих подій. Під час заходів врахують усі карантинні обмеження, тож дітки розважатимуться невеликими групами та в різних приміщеннях.

Довідка

Міжнародний день захисту дітей святкують щорічно 1 червня. Він був заснований в листопаді 1949 року у столиці Франції – Парижі, рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше Міжнародний день захисту дітей відзначили в 1950 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ