Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для літніх панянок організували спортивне дозвілля

Для 25 львів’янок поважного віку, які відвідують Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування, організували заняття «Спорт для всіх».
Фото - ЛМР

«Спорт для всіх» – не просто вислів, а слоган, адже в здоровому тілі – здоровий дух. Відомо, що під час занять спортом і при помірних навантаженнях в організмі виробляється серотонін, так званий гормон щастя, який необхідний кожній людині», – зазначають у терцентрі. 

Спортивні заняття відбуватимуться двічі на тиждень: щопонеділка та щосереди.

Загалом у терцентрі особливо багато часу приділяють саме фізичним заняттям. Тут для літніх людей організовують заняття з йоги, тренування зі скандинавської ходьби, спортивні розминки на тренажерах, оздоровчі прогулянки. Кожне заняття відбувається двічі на тиждень.

Слід зазначити, що працівники територіального центру, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей похилого віку, щоденно проводять різні заходи. У кожному із них бере участь 10-20 літніх мешканців Львова. Кожну групу на прогулянці, екскурсії чи тренуванні обов’язково супроводжує працівник установи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ