Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові для молодих лікарів проведуть «Школу інсульту»: реєстрація

Стартувала реєстрація на Другу науково-практичну конференцію з надання допомоги пацієнтам із гострим мозковим інсультом – «Школа інсульту». Лікарі Першого медоб’єднання Львова два дні обговорюватимуть з молодими лікарями новітні методики лікування пацієнтів. Про це інформує ЛМР.

Зокрема, 6 та 7 березня неврологи, радіологи, реабілітологи та спеціалісти інших медичних напрямків Першого медоб’єднання Львова обговорюватимуть методики діагностики та лікування важких та критичних хворих на інсульт, основи анатомії та фізіології центральної нервової системи, патофізіологію гострих порушень мозкового кровообігу, офтальмологічні аспекти інсульту, індикатори якості лікування та основи реабілітації після інсульту.

«Наші спеціалісти також розкажуть про вроджені вади, які призводять до інсульту, гостре порушення мозкового кровообігу при травмі, а ще про постінсультні когнітивні порушення. Усе це заради того, аби молоді лікарі, які нещодавно прийшли у професію, отримали потрібні знання та навички для швидкої та якісної допомоги інсультним пацієнтам», – кажуть у Першому медичному об’єднанні Львова.

Детальна програма «Школи інсульту» за посиланням.

Охочі взяти участь можуть зареєструватись до 4 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ