Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для соцпрацівників відбувся безкоштовний тренінг з домедичної допомоги

У Центрі соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та внутрішньо переміщених осіб, відбувся інтенсивний практичний курс з домедичної допомоги.
Фото - ЛМР

Участь у ньому взяли працівники установи, а провели – інструктори волонтерсько-рятувальної організації «MotoHelp» та БФ «Право на захист» в рамках проєкту консорціуму ACCESS, повідомляє ЛМР. 

«Тренінг виявився дуже цікавим і корисним. Учасників тренінгу ознайомили з базовими принципами домедичної допомоги. Також було безліч практичних завдань з різним рівнем складності та в умовних змодельованих ситуаціях. А розпочали з найпростішого і найважливішого водночас – вчилися, як правильно користуватися медичними рукавичками для захисту власного здоров’я при наданні невідкладної домедичної допомоги іншій людині», - розповіли у Центрі соціальної підтримки.

Зокрема, тренери навчали: як забезпечити власну безпеку; як зупинити критичну кровотечу; як забезпечити прохідність дихальних шляхів.

Під час моделювання критичних ситуацій, основний акцент тренери зробили на подоланні паніки та розгубленості.

Нагадаємо, що такі ж тренінги відбулись у багатьох структурних підрозділах управління соціального захисту. Зокрема, нещодавно у Центрі соціальної підтримки вже відбувся тренінг з першої домедичної допомоги для соціальних працівників. А фахівці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій уже дев’ять разів організовували безкоштовне навчання з тактичної медицини для всіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ