Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові хочуть заборонити стриптиз клуби

Сьогодні, 21 квітня, під час засідання сесії Львівськоі міської ради до міського голови Львова Андрія Садового звернувся депутат Мирослав Данилків з вимогою захистити суспільну мораль у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За його словами, до нього звернулися громадські організації та християнські спільноти міста Львова, які звертають увагу на речі, які увійшли в побут нашого міста, і водночас є аморальними. 

"Насамперед це стосується розміщеної аморальної реклами на щитах, зупинках громадського транспорту, розпусної преси в кіосках, супермаркетах, продажу алкогольних напоїв в алкомаркетах тощо. Лише один з багатьох прикладів: всього за 150 метрів від корпусу середньої школи № 53 (пр. Чорновола, 6) є інтим-бутік «Полуничка», а за 300 метрів від тієї ж школи - інтим-бутік «Дон Жуан». Ми наближаємось до страсного тижня. Від нас, як влади міста, громадські активісти справедливо вимагають виконання Законі України “Про захист суспільної моралі”, “Про рекламу”. Але ці речі для нашого міста повинні виконуватись не лише напередодні релігійних свят. Ми не маємо права творити подвійні стандарти моралі та духовності. Порушуються наші права та права наших дітей у справах моралі", - сказав депутат. 

Він нагадав, що реклама не повинна містити інформації або зображень, які порушують етичні, гуманістичні, моральні норми, нехтують правилами пристойності.

Він вимагає вжити заходів для закриття створених стриптиз-клубів та іншого роду закладів, що впливають на свідомість та мораль дітей. Також вимагає очищення міста від поліграфічної та рекламної продукції аморального змісту, що призводить до морального розбещення молодого покоління.

Він пропонує  активізувати пропаганду здорового способу життя, соціального захисту дітей, профілактики правопорушень серед них, зокрема шляхом використання соціальної реклами. 

Також депутат просить  розглянути можливість зменшення кількості “алкошопів” на зупинках громадського транспорту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ