Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ліквідували ямковість на дорогах площею 2833 кв м

З початку цього тижня комунальні ШРП проводять роботи з ліквідації ямковості на дорогах. Відтак вдалося ліквідувати ямковість площею 2833 м кв. Про це інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

Найбільший обсяг робіт виконано у Шевченківському районі. Зокрема, на пр. Чорновола, вул. Миколайчука, Замарстинівська, Винниця, Ковча. Сьогодні роботи планують продовжувати.

«Відзначимо, що ямковіcть на дорогах виникає у зв’язку із частими змінами температурних режимів в осінньо-зимовий період. Сніг топиться, потрапляє у шпарини асфальту, а коли є заморозок – то вже лід розпирає асфальт. Так виникають тріщини і ями.

Тому першочергово проводимо ямковий ремонт там, де найкритичніша ситуація. Варто відзначити, що ліквідація ям дозволяє убезпечитися від ДТП, забезпечити комфортний проїзд для спецтранспорту та приватних авто», - пояснюють у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За інформацією департаменту, за чотири дні (29 січня – 1 лютого) для ліквідації аварійних ям було використано 18,3 т холодного асфальту і 322,8 т гарячого. Відтак вдалося ліквідувати ямковість на площі 2833 м2. Роботи проводили на пр. Чорновола, вул. Зелена, вул. Огієнка, вул. Лепкого, вул. Стрийська, вул. Наукова, вул. Володимира Великого, вул. Шевченка, вул. Городоцька, вул. Виговського, вул. Повітряна, вул. Миколайчука, вул. Замарстинівська, на дорозі Львів-Брюховичі, вул. Пасічна, вул. Колумба, вул. Ковельська, вул. Дж. Вашингтона, вул. Навроцького та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ