Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові можуть створити систему швидкого реагування на злочини

5 квітня, на засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Львівської обласної ради розглянуть питання «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові».
Відеоспостереження. Ілюстративне фото.

З листом щодо дофінансування у 2021 році проєкту міжнародної технічної допомоги «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові» до Львівської обласної ради звернувся начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Також на засіданні комісії розглянуть лист першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Андрія Годика щодо співфінансування проєкту міжнародної технічної допомоги «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові» в частині розгляду можливості винайдення додаткового фінансового ресурсу в обласному бюджеті Львівської області на 2021 рік для забезпечення втілення запланованих заходів проєкту.

Нагадаємо, нещодавно в інтерв'ю Гал-інфо, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський розповів, що планує встановити у Львові потужну систему відеонагляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ