Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Левандівці виділили 20 га під парк

У Львові буде створено новий парк на Левандівці. Відповідне рішення підтримали на сесії міської ради та виділили 20 га землі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також місто планує реконструювати площу біля університету імені Івана Франка та оголосити інвестиційний конкурс на будівництво підземного паркінгу під площею. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у відеозверненні.

«І наприкінці дві новини з містобудівної сфери. У четвер на сесії міської ради ми погодили виділення 20 гектарів землі під новий парк у Львові. Я вітаю мешканців Левандівки з тим, що в їхньому мікрорайоні вже незабаром з’явиться нове місце для відпочинку поблизу вулиці Роксоляни.

Я також хочу анонсувати появу нового сучасного громадського простору навпроти університету імені Івана Франка.  Незабаром ми розпочинаємо реконструкцію площі, перенесення вулиці, яка сьогодні розділяє університет і площу, а також оголошення інвестиційного конкурсу на будівництво підземного паркінгу під площею», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ