Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять учасників бою під Крутами

Сьогодні, 29 січня, у Львові вшановують 100-річчя подвигу Героїв Крут. Представники влади спільно з громадськістю вшанували пам’ять учасників бою під Крутами Ігоря Лоського та Андрія Лазаренка, а відтак спільно з духовенством помолились поминальну молитву за полеглих у бою під Крутами, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Так, представники влади і громадськість поклали квіти до могили учасника бою під Крутами Ігоря Лоського на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища. Опісля відбулась молитва за полеглих у бою під Крутами.

Відтак, відбулося урочисте проходження ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та покладання лампадок до могили учасника бою під Крутами Андрія Лазаренка на полі почесних поховань № 9 Личаківського кладовища. Опісля відбулась молитва.

Зазначимо, що о 16.00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться вечір пам’яті з нагоди відзначення 100-ї річниці подвигу Героїв Крут.

Додамо, що о 12.00 год. в центральному касовому залі залізничного вокзалу станції «Львів» відбувся загальноукраїнський флешмоб з виконання маршу «Героям Крут»оркестром Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного  та державною заслуженою хоровою капелою України «Трембіта».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ