Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові на площі перед Франковим університетом облаштують футбольний фан-парк

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 3 червня, затвердив організацію у Львові фан-парку на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка (вул. Університетська) для трансляції футбольних матчів у рамках Чемпіонату Європи з футболу 2016 року. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Виконком визначив  ТзОВ "Львівські Ярмарки" організатором проведення з 10 червня по 10 липня 2016 року фан-парку для трансляції футбольних матчів у рамках Чемпіонату Європи з футболу 2016 року.

Умовою є встановлення турнікетів, біотуалетів та смітників у місцях проведення заходу. Також фан-парк не повинен створювати перешкод учасникам дорожнього руху через  перекриття проїжджих частин вулиць, автомобільних доріг, тротуарів та узбіч.

Присутніх у фан-парку мають перевіряти присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю і здоров'ю громадян, та вилучати ці предмети.

ТзОВ "Львівські Ярмарки" має укласти договори з ЛКП "Муніципальна дружина" про забезпечення дотримання громадського порядку під час проведення заходу.

Також організатори мають укласти договір з управлінням комунальної власності департаменту економічної політики на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди для розміщення об'єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення площею 150 кв. м.

Окрім того, виконком дозволи ТзОВ "Львівські Ярмарки" встановити з 10 червня по 10 липня 2016 року у місці проведення заходу двадцять три тимчасових торговельних об'єктів, споруди для проведення інтерактивної розважальної програми, екран для перегляду матчів та інші елементи інфраструктури. Здійснити тимчасове огородження місця проведення заходу з 10 червня по 10 липня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ