Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові над могилами українських Героїв у небо запустять промені пам'яті

До другої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації, 23 лютого у Львові вшанують усіх полеглих у боях захисників України. На Личаківському кладовищі спільно помоляться та символічно засвітять промені пам'яті над могилами наших Героїв, як це було минулого року.
Фото: ЛМР

Промені пам'яті засвітять на трьох локаціях на Личаківському кладовищі, де поховані воїни російсько-української війни: на полі Почесних поховань №76 (о 18:15 год),  на полі Почесних поховань №67 (о 18:40 год) та о 19:00 год на полі Почесних поховань №86А (колишнє Марсове поле). На захід запрошені родини полеглих захисників, духовенство, представники влади та громадськість.

«Сьогодні, коли в світі говорять «Україна», це слово означає «Перемога». І щодня ми платимо за неї неймовірно велику ціну. Це життя наших найсміливіших, відважних Героїв. Ніхто не зрозуміє біль мами, тата, дружини і дітей, які втратили на війні свою найріднішу людину. Але ми маємо пам’ятати про цей величезний подвиг, який ця людина зробила заради кожного з нас. Бо пам'ять має велику силу», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ