Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородили десантників-резервістів

У Львові нагородили десантників-резервістів, - медіа-центр МОУ Львів.
У Львові нагородили десантників-резервістів

– Це люди, які справами довели свою надійність! На яких ми завжди можемо розраховувати і які завжди підтримають. Вони з честю виконали свій обов’язок у найважчий період 2014-2015 років. І зараз по першому сигналу готові стати до військових лав, – зазначив командир 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України полковник Володимир Шворак, вручаючи відомчі нагороди військовослужбовцям оперативного резерву першої черги.

Загалом, відзнаки Міністерства оборони України, нагрудні знаки начальника Генерального Штабу ЗС України, подяки, грамоти та чергові військові звання отримали 22 військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Також, у десантників відбулися загальні збори з нагоди початку нового навчального періоду. Під час цього заходу полковник Володимир Шворак окреслив для підлеглих завдання на 2019 рік.

Пріоритетними залишаються питання виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил, – зазначив він. – Але вистачатиме роботи й у пункті постійної дислокації бригади та на полігонах. Продовжуватимемо інтенсивну індивідуальну підготовку бійців. Не обійдеться без заходів міжнародного військового співробітництва, оскільки один з наших батальйонів структурно входить до Литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького. Тому однозначно відбудеться злагодження штабів підрозділів. І, звичайно, проведемо збори із військовослужбовцями-резервістами впродовж року.

Володимир Скоростецький (м. Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ