Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

У Львові не підтримали мораторій на зміну цільового призначення земелі

Сьогодні, 7 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати не підтримали ухвалу про встановлення мораторію на зміну цільового призначення земельних ділянок, які знаходяться в оренді, використовуються без договорів оренди землі, перебувають у власності для обслуговування автостоянок (парковок).

Депутати навіть не змогли проголосувати ухвалу за основу. "За" проголосувало лише 29 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутат Валерій Веремчук заявив, що ухвала сумнівна і на виконкомі це питання відмовилися розглядати.

Його підтримав і депутат Петро Адамик, який зазначив, що ухвала досить маніпулятивна.

Секретар ради Анатолій Забарило, який головує на сесії, назвав ухвалу "сирою".

Як йдеться в ухвалі, велика кількість будівництва об’єктів містобудування на території м. Львова, які не у повній мірі забезпечують потреби мешканців у паркуванні транспорту, навантаження на транспортну інфраструктуру м. Львова. 

Відтак депутатам пропонували встановити мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок, які знаходяться в оренді, використовуються без договорів оренди землі та перебувають у власності для обслуговування автостоянок (парковок).

Також встановити, що містобудівні умови та обмеження на забудову земельних ділянок, які знаходяться в оренді (власності) для обслуговування автостоянок (парковок), видаються виключно для будівництва будівель громадського та комерційного призначення з об’єктами інженерно-транспортної інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ