Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оберуть найкращого вчителя країни

15-17 вересня у Львові фіналісти національної премії Global Teacher Prize Ukraine змагатимуться за звання найкращого педагога країни, повідомили організатори заходу.

ТОП-10 вчителів з усієї країни збираються у Львові на командний асесмент-центр – фінальний етап відбору, під час якого журі обирають переможця. Протягом 3-х днів вчителі працюють у команді, проводять освітні майстер-класи, квести та ін.

16-го вересня відбудеться ряд відкритих подій:

11.30-12.30 – Прес-конференція за участі ТОП-10 та членів журі в Дворику Копальні кави.

16.30-18.00 – Майстерки від ТОП-10 «Прокачаймо той Львів» для вчителів Школи вільних і небайдужих, членів журі та вчителів.

18.30-19.30 – Учительська сальса на Площі Ринок.

Спікерами будуть:

Організатори Global Teacher Prize Ukraine 2018

Усі члени журі

ТОП-10 найкращих вчителів України.

Премія Global Teacher Prize Ukraine має на меті популяризувати новаторські підходи в освіті та підвищити престиж викладача. Цього року організатори премії — громадська спілка “Освіторія” — отримали майже 2000 анкет-заявок від вчителів (минулого року 632), які не тільки навчають дітей, а й змінюють світ. Найкращий вчитель України буде обраний серед десятки фіналістів.

Цього року переможець Global Teacher Prize Ukraine отримає поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2019, 1 рік безкоштовного навчання від “Освіторії” та 250 000 грн. А куратор премії Наталія Мосейчук оголосила власну номінацію, приз — 50 000 грн та полицю книжок.

Додатковий приз отримає, також, переможець глядацьких симпатій — освітню подорож від громадської спілки “Освіторія”. Кожен охочий може проголосувати за свого фаворита на сайті ТСН.ua до 6 жовтня. Переможця оголосять на офіційній церемонії 7 жовтня.

Оцінює та обирає переможця експертне журі, до складу якого увійшли: голова “Освіторії” Зоя Литвин, телеведуча “1+1” і куратор премії Наталія Мосейчук, ініціатор і натхненник освітнього руху EdCamp в Україні Олександр Елькін, заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2017 Паул Пшенічка, дитячий сімейний психолог Світлана Ройз, учасниця популярного тін-гурту Open Kids Аня Бобровська та автор проекту ROLF’S Валентин Фречка. Обирати переможця долучилась і фіналістка Всесвітнього конкурсу для вчителів Global Teacher Prize 2018 Марджорі Браун.

Цьогоріч до ТОП-10 премії Global Teacher Prize Ukraine увійшли:

Людмила Боднарюк, учителька мистецтва, м. Виноградів
Олеся Браташ, учителька української мови та літератури, смт. Добротвір Львівської області
Юрій Гайдученко, учитель української мови та літератури, м. Київ
Наталія Голоднюк, учителька англійської мови, м. Сміла
Олександр Жук, учитель інформатики, м. Запоріжжя
Олександр Лисич, с. Чорнотинці Чернігівської області
Богдан Портяний, учитель географії та правознавства, м. Горішні Плавні
Наталія Рудніціька, учителька зарубіжної літератури, м. Кам’янець-Подільський
Світлана Стельмах, учителька історії, м. Херсон
Олександр Черкас, учитель української мови та літератури, м. Київ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ