Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили проблеми торгівлі людьми

1/3
Вчора, 27 листопада, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбувся навчально-методичний семінар з організації та проведення інформаційно-просвітницької роботи з протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Участь у заході взяли представники навчально-виховних закладів, зокрема психологи і педагоги із спеціальних шкіл, шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів Львівської області, де навчаються, виховуються проживають найбільш вразливі категорії дітей. 

Метою семінару було попередження вразливих верств населення  щодо торгівлі людьми.

На заході презентували комікси «Твоє життя – твій вибір» для роботи з дітьми в закладах опіки та піклування, аудіоролики «Небезпеку видно не одразу» для аудиторії незрячих дітей і дорослих та соціальну відеорекламу.

Усі навчальні матеріали спрямовані на доступне інформування дітей та підлітків про небезпечні ситуації, що можуть призвести до потрапляння в ситуації трудової, сексуальної експлуатації, використання у жебрацтві або злочинній діяльності. Матеріали складені таким чином, що ними зможуть користуватися незрячі і нечуючі особи, а також застосувати в роботі педагоги і психологи, котрі працюють з дітьми з інвалідністю. 

Проект реалізувала громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» у партнерстві та за фінансової підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації в межах конкурсу з визначення проектів (заходів) у галузі сімейної політики, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ