Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові обговорили розвиток ОТГ

21 березня відбувся круглий стіл щодо додаткових можливостей розвитку об`єднаних територіальних громад.

В межах зустрічі порушили питання використання фандрейзингу для розвитку ОТГ, формування інвестиційних паспортів громад та роль громадських організацій в діяльності та розвитку ОТГ.

Начальник управління інвестиційної політики Роман Матис в своєму виступі про інвестиційні стратегії для територій і формування інвестиційних паспортів громад зазначив: ʺДовгострокові стратегії мають місце бути, але наразі найбільший акцент має робитись на розробленні короткострокових планів. ОТГ повинні розуміти, що хочуть бачити протягом наступних щонайбільше трьох років. Дуже важливим є знати свої переваги і як їх використати в промоції територій, щоб зацікавити потенційного інвестора. Бізнес знає, що йому відкривати, єдине, що його цікавить – локація з можливостями. Тому найлогічніше зі сторони громад це відкрити перед інвестором свій потенціал і можливостіʺ.

У заході взяли участь представники управління фінансового аналізу та регіонального розвитку, департаменту МТД та міжнародного співробітництва, управління інвестиційної політики та ГО ʺІнститут транскордонного співробітництва та європейської інтеграціїʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ