Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові облаштують інтерактивний велопростір

Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
Ревіталізований простір із 80-метровим графіті за адресою вул. Панаса Мирного, 24 перетвориться на головну велолокацію міста. У п’ятницю, 27 серпня, о 18:00 всіх охочих запрошують взяти участь в освітніх та розважальних активностях та розіграші унікального велосипеда. Про це повідомили 25 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

В рамках цьогорічної Майстерні міста компанія Intellias облаштує інтерактивну велолокацію. Організатори підготували насичену програму для дорослих та дітей. Усі відвідувачі зможуть продіагностувати та підлагодити свій велосипед на безкоштовній веломайстерні та пригоститися смаколиками на фудкорті. Для дітей готують спеціально облаштований маршрут із перепонами, який можна буде проїхати на велосипеді, біговелі чи самокаті. Протягом вечора буде створено мапу улюблених веломаршрутів — кожний зможе позначити свій і дізнатися про інші.

Також у програмі:

  • Лекція «75 днів екомобільного літа», де амбасадори велосипедного челенджу компанії розкажуть про те, як провели все літо на велосипедах та як це змінило їхнє життя;

  • Велошкола, яку проведе Матвій Шкотняр, голова Львівської Асоціації Велосипедистів, разом із представниками велополіції;

  • Тематичний стендап — особливий вечір від Lviv City Stand Up.

Вхід вільний, але для участі у розіграші велосипеду потрібно зареєструватись за посиланням.

IntelliBike Space стане заключною подією великого проєкту компанії з популяризації велокультури — Екомобільне літо в Intellias.

Раніше в Intellias провели онлайн-велошколу, запис якої можна переглянути за посиланням, організували корпоративні веломандрівки та влаштували показ тематичних короткометражок Urban Mobility Shorts. П'ятеро амбасадорів та амбасадорок #IntelliBike прийняли виклик користуватись велосипедом щодня протягом літа, а понад сотню спеціалістів та спеціалісток компанії крутять педалі, долучаючись таким чином до #IntelliBike Flashmob.

Нагадаємо, Майстерня міста — це щорічна подія у Львові, яка об'єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців. Десята ювілейна Майстерня міста відбуватиметься цьогоріч 26-31 серпня у форматі квесту. Кожен охочий може взяти участь з проходження квесту: починаючи від обговорень про розвиток міста до майстрування різноманітних об'єктів у громаді. Майстерню міста 2021 організовує команда КУ Інституту міста, Львівська міська рада за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH.

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 професіоналів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020-му компанія отримала таке ж звання від Forbes Україна та EY. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ