Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові обиратимуть свого «Містера»

Обиратимуть з найкращих. 24 листопада відбудеться конкурс «Містер Львів 2011», на якому буде визначено найкращого чоловіка нашого міста.

«Конкурс «Містер Львів» - це спроба поглянути на звичайне життя з незвичайного боку, цікаве і веселе шоу, з метою принести гарний настрій і позитивні емоції, а також подія, яка має в черговий раз нагадати про Львів, як культурно-мистецьку столицю», - зазначає координатор проекту Олександр Макаров.

Учасниками проекту є молоді хлопці віком 20-27 років, представники модельних агенцій, студенти Львова (ЛНУ ім. І. Франка, НУ «Львівська Політехніка», Львівський державний університет фізичної культури, Національний лісотехнічний університет України, Львівський університет бізнесу та права тощо).

12 конкурсантів-переможців попередніх відбіркових турів зустрінуться на грандіозному шоу, де і визначиться переможець. Окрім того переможець проекту зможе представити Львів на Всеукраїнському конкурсі чоловічої краси «Містер Україна International». На свято завітають відомі діячі культури та представники шоу-бізу, серед яких: Андріана, Zоряна, Ляна Новак, а розважати гостей свята між виходами конкурсантів та виступами зірок будуть телеведуча Ксенія Ліардо та Олександр Макаров.

Початок свята о 21.00 год. Захід відбуватиметься в клубі «Міленіум».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ