Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові очікують, що з лютого проїзд в маршрутці коштуватиме 2 грн

Ціна на проїзд може становити 2 грн вже з лютого цього року. Про це сьогодні, 12 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради, заступник голови фракції ВО «Свобода», голова комісії інженерного господарства, транспорту та звязку у міській раді Іван Гринда.

«Перевізники просять підняти ціни на проїзд в маршрутних таксі, але є цілий ряд процедурних питань, після розгляду яких це питання може бути винесене на виконком», - зазначив Іван Гринда.

Підняття цін, за словами голови комісії, зумовлене тим, що є звернення профспілки перевізників про підняття ціни за проїзд.

«Мотивація така, що зростає ціна на дизельне пальне та запчастини, окрім того, закуповують автобуси. Перевізники просили підняти ціну до 2,5 грн, але нам вдалося знайти оптимальний варіант - підняти ціну лише на 0,25 грн.

Розуміємо, що після 22.00 містом досить важко пересуватися, адже рух маршрутних таксі, фактично, призупиняється, тому і цю проблему із перевізниками ми повинні так само обговорити та вирішити. Я ініціюватиму зустріч виконавчих органів влади, депутатської комісії та перевізників для обговорення цих важливих для львів’ян питань», - повідомив Іван Гринда.

За його словами, ця тристороння зустріч може відбутися наступного понеділка, 17 січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ