Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові перевіряють вивіски об’єктів грального бізнесу

У Львові перевіряють вивіски об’єктів грального бізнесу — повідомляє прес-служба Львівської ОДА. Так, як повідомив «Гал-info» начальник КП “Інспекція екології та благоустрою Львова” Василь Скрипічайко, на сьогодні вже перевірено близько 40 об’єктів грального бізнесу в Галицькому та Личаківському районах, а до кінця вересня чиновники мають перевірити вивіски у всіх гральних закладах Львова. Мета об’їзду – впорядкувати та навести лад у вивісках гральних закладів.
Як повідомляє прес-служба ЛМР, вивіски закладів грального бізнесу, казино та букмекерських контор є найбільш агресивними та такими, що негативно впливають на психіку людей, отож їх міськрада перевіряє насамперед.
 Як показали результати перевірки, майже у кожному гральному закладі вивіски розміщені із грубими порушеннями. Щоправда, не лише власники гральних салонів не дотримуються правил встановлення вивісок. Так, за словами Василя Скрипічайка, у Львові налічується близько 15 тис. вивісок, при цьому з головним художником міста погоджено не більше 200 проектів вивісок.
 Як наголосив Василь Скрипічайко, після закінчення рейду міськрада винесе приписи і вимагатиме у власників гральних закладів, де вивіски встановлені з грубим порушенням, демонтувати їх.
 «За порушення правил встановлення вивісок покарання є зовсім несуттєвим — три неоподаткованих мінімуми. Отож, зараз наші фахівці вивчають законодавство, чи можна кваліфікувати ці вивіски як рекламу, адже, по суті, так воно і є. За порушення ж правил встановлення реклами покарання є значно суттєвішим — від 300 неоподаткованих мінімумів», — пояснив начальник КП “Інспекція екології та благоустрою Львова”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ