Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові під час перевірок об’єктів зовнішньої реклами виявили понад півтори сотні порушень

Під час перевірок об’єктів зовнішньої реклами щодо дотримання вимог Закону України “Про рекламу” та ін. виявлено 162 випадки порушень. Перевірки проводили працівники КП „Адміністративно-технічне управління”. Загалом було обстежено 1013 об’єктів. Тривали перевірки з 1-го до 24 листопада – повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі Львівської міської ради з посиланням на директора КП „Адміністративно-технічне управління” Василя Скрипічайка.
“Переважно, це самовільне встановлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами (31 порушення), утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в незадовільному стані (34 порушення), відсутність маркування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами (84 порушення) та реклама алкоголю і тютюнових виробів в заборонених місцях (14 порушень)”, – наголосив Василь Скрипічайко.
 Зокрема, порушення вчинили ПФ НВП “Комтех-плюс” (14 випадків), ТзОВ “Октагон Ко” (11 випадків), ПП Тимкевич (10 випадків), ТзОВ “Європлакат – Захід” (6 випадків).
 У результаті перевірок працівники управління склали 9 протоколів про адмінправопорушення на посадових осіб-розповсюджувачів зовнішньої реклами, оформили і скерували 68 приписів з вимогою усунення порушень. А також скеровано Головному Львівському обласному управлінню у справах захисту прав споживачів 82 подання від управління економіки про порушення Закону України “Про рекламу” для накладення на порушників штрафів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ