Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові підприємці активно звертаються за компенсацією коштів від купівлі генераторів

У Львові діє програма, відповідно до якої бізнес може отримати фінансову допомогу від міста на закупівлю електрогенераторів. Йдеться про компенсацію 50% вартості генераторів (але не більше 80 тис. грн).

Від початку року вже 79 підприємців звернулися за компенсацією коштів. Це заклади харчування: кафе і ресторани, продуктові магазини, мініпекарні, перукарні, приватні заклади освіти тощо.

“Програму було прийнято 6 грудня 2022 року. Опрацювання заяв на компенсацію коштів за купівлю генераторів триває і цього року. Підприємства можуть отримати компенсацію в розмірі 50% від вартості електрогенератора, але не більше 80 тис. грн. 

Станом на сьогодні, від початку року вже 79 підприємств подали заяви на компенсацію”,- розповіла керівниця департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Додамо, отримати компенсацію можна подавши заяву та пакет документів до ЦНАП:

  • чек; 

  • заяву на отримання компенсації;

  • копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування);

  • копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

  • фото генератора.

«Подавати документи можуть всі підприємства, що зареєстровані в місті Львів. Ми допомагаємо сімейним пекарням, закладам громадського харчування, продуктовим магазинам (але лише тим, що не продають алкогольні та тютюнові вироби), приватним закладам освіти, аптекам і навіть салонам краси», - коментує Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ