Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові підписали Меморандум щодо підтримки напрямків розвитку медичної галузі

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
Сьогодні, 9 червня, у Львові в межах Екстреного медичного форуму "Якою буде медицина у Львові?" відбулось підписання Меморандуму щодо підтримки напрямків розвитку медичної галузі у Львові між Міжнародною фінансовою корпорацією, Львівською міською радою та партнерами. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Як наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, ця подія є важливою з точки зору запуску пілотування проєктів у сфері державно-приватного партнерства та у сфері медицини нашого міста.

«Я маю приємність запросити керівницю управління охорони здоров’я пані Лесю Кобецьку, а також нашого колегу Ніко Чечиладзе, який є керівником Агенції з питань підтримки державно-приватного партнерства, а також через zoom запросити нашого партнера пана Джейсона Пеллмара, регіонального менеджера IFC в Україні, Білорусі та Молдові, для підписання важливої угоди – Меморандуму щодо підтримки напрямків розвитку медичної галузі у Львові між Міжнародною фінансовою корпорацією, Львівською міською радою та партнерами.

Хочу звернути увагу, що підписання відбувається в присутності міського голови Львова, голів фракцій у міській раді, всіх присутніх на нашому форумі.

Цей проєкт нам є важливий з точки зору запуску пілотування проєктів у сфері ДПП, у сфері медицини нашого міста», - сказав Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, на Екстреному медичному форумі впродовж першої половини дня говоритимуть про розвиток трьох ТМО (територіальних медичних об’єднань) та реформування медичної галузі загалом. Програма форуму передбачає кілька дискусійних панелей. Розпочали подію міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, міський голова Львова Андрій Садовий та регіональний менеджер IFC в Україні, Білорусі та Молдові Джейсон Пеллмар.

Окрім того, під час форуму відбудеться презентація дослідження міжнародної компанії Deloitte про трансформацію медичної сфери у Львові. Цей проєкт реалізується в межах проєкту USAID. До обговорень запрошені експерти медичної галузі, зокрема Карін Багонджі, керівниця групи експертів міжнародної фінансової корпорації,  Тетяна Думенко, експертка з питань якості медичних послуг, агенція Be-it health, представники Міністерства охорони здоров'я, НСЗУ та головні лікарі львівських лікарень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ