Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують завершити будівництво дитячої турбази

Дитяча турбаза на території Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді у Львові має з'явитись до осені.
Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді / фото з відкритих джерел

Про це повідомили у пресслужбі ЛОР. 

Торік у травні депутати оглянули об’єкт незавершеного будівництва, який розпочали зводити як дитячу турбазу у Львові ще у 2008 році. Будівлю, площею 1 253 м кв планують використовувати для дозвілля школярів та молоді.

«Члени комісії з питань освіти, науки та інновацій провели виїзне засідання на території бази, а після цього звернулися до голови Львівської обласної військової адміністрації з проханням віднайти та виділити кошти для завершення ремонтних робіт. Таке приміщення зараз дуже необхідне. У комфортній просторій будівлі слід об’єднати молодіжні організації Львівщини, створити ефективний молодіжний простір», - розповіла голова комісії з питань освіти, науки та інновацій Іванна Герус.

Як зазначив в.о. начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Андрій Білоус у новобудові планують розмістити комунальні заклади обласної ради Львівський обласний пластовий центр та Львівський обласний молодіжний центр. 

«Ми створимо молодіжний центр у який приїздитимуть діти з різних районів Львівщини, а також з інших областей. Вони зможуть тут відпочивати, спілкуватися з однолітками. Зараз займаємося організаційними питаннями, прагнемо до осені комфортно обладнати й здати в експлуатацію приміщення Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді», - зазначив Андрій Білоус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ