Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові почали закривати заклади сфери послуг через недотримання карантинних вимог

Як повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко, в місті продовжують фіксувати збільшення динаміки виявлення коронавірусу. Заклади сфери послуг почали ретельніше перевіряти.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Станом на сьогодні у Львові вже зафіксовано 804 нових позитивних результатів на коронавірус. Найбільша кількість хворих знаходиться у лікарні швидкої медичної допомоги та у 8 клінічній лікарні. Специфіка цього штаму показує, що людям необхідно реанімаційне втручання, саме тому реанімації працюють на повну.

“Головним завданням зараз є якомога обмежити ту кількість контактів, яка є, щоб зменшити хвилю. А якщо деякі неможливо обмежити, то потрібно зробити їх безпечними. На міській комісії з питань ТЕБ і НС було визначено протокол згідно з яким можуть функціонувати заклади сфери надання послуг. Чітко визначали, що є відповідальність і за порушення, де немає реагування будуть приймати рішення про закриття таких закладів”, - повідомив Андрій Москаленко.  

В результаті моніторингу, зафіксували порушення щодо недотримання маскового  режиму, відсутність вакцинації працівників та ще ряд причин через що комісією було підтримано рішення про закриття чотирьох закладів. 

До списку потрапили магазини:

“Watsons”, вул. Широка,67

“Копієчка”, вул. Низинна,17

“Чарка до свята”, вул. Широка,63

“Секондхенд”, вул. Личаківська,201

Варто зазначити, що мова йде про призупинення господарської діяльності до моменту виправлення ситуації щодо порушення карантинних вимог, яка була зафіксована в певному місці. 

Попередження отримали також 4 ринки, що знаходяться на території Львова: "Привокзальний ринок", торгово-ринковий комплекс “Новий”, підприємство торговий дім “Народний” та радіоринок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ