Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові показали непересічний доробок львівської фотографії

У Львові презентували виставковий проєкт «Від оптичної ілюзії — до цифрової реальності». Про це сьогодні, 19 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Підготовка до виставки. Фото Гал-інфо.

Львів'ян та гостей міста запрошують на виставку до 180-річчя львівської фотографії

У вівторок, 18 серпня, на експозиційних терасах Львівського історичного музею відбулося відкриття виставки «ВІД ОПТИЧНОЇ ІЛЮЗІЇ — ДО ЦИФРОВОЇ РЕАЛЬНОСТІ», спільного проєкту Львівського історичного музею та Львівського фотомузею Романа Метельського.

Автори виставки прагнули показати непересічний доробок львівської фотографії якнайширше. На виставці представлені як фотороботи відомих і невідомих митців, так і різні матеріали для фотофіксації зображення. Всього для огляду представлено понад 250 фотографій та 7 фотоальбомів.

Відвідали відкриття фотовиставки й заступник голови ОДА Іван Собко та заступник директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Тетяна Плугатор.

«Дякую всім, хто долучився до створення експозиції та щиро вітаю всіх причетних з Днем фотографії. Бажаю приголомшливих ідей і вдалих кадрів, неймовірних історій і яскравих сюжетів, чудових результатів і широких просторів фантазії та задоволення від роботи» - привітав усіх причетних Іван Собко.

В межах проєкту у вестибюлі та на другому поверсі галереї Італійського подвір’я кам’яниці Корнякта були преставлені світлини покійного військового капелана, протоієрея Андрія Дуди, присвячені воїнам АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ