Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові поліцейські спіймали двох квартирних злодіїв

У Львові поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до квартирної крадіжки. Встановлюються обставини події. Триває перевірка щодо причетності чоловіків до інших аналогічних злочинів, - відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції звернулася за допомогою 45-річна львів’янка. Жінка повідомила, що вранці 7 лютого з її квартири у будинку на вулиці Карманського було викрадено ноутбук та грошові кошти.

«Встановлено, що до вчинення крадіжки причетні двоє 27-річних місцевих мешканців. В квартиру потерпілої вони проникли, підібравши ключ до замка вхідних дверей», - повідомив заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

Обидва зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисників до інших аналогічних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ