Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові поліцейські спіймали квартирного злодія

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до низки квартирних крадіжок. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Залізничного відділу поліції встановили причетність раніше судимого 27-річного львів’янина щонайменше до п’яти квартирних крадіжок, скоєних протягом лютого – березня цього року.

Так, з помешкання 37-річного місцевого мешканця 11 березня було викрадено грошові кошти та планшет. Загальна сума заподіяних збитків – близько 10 000 гривень. Через три дні з квартири 37-річної львів’янки зникли телевізор та мікрохвильова піч, а з оселі 39-річного жителя міста – сейф з особистими документами, грошовими коштами та ювелірними виробами.

За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ