Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові працівника обладміністрації звільнять за використання mail.ru

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив звільнити зі займаної посади працівника департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, який в офіційному листуванні використав електронну адресу російського поштового сервера mail.ru. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Людина, котра не розуміє важливості забезпечення інформаційної безпеки держави, не може бути державним службовцем, - зазначив Олег Синютка. - Нехай тоді цей чоловік пошукає собі роботу в Російській Федерації".

Крім того, керівник області звернувся до начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області Віктора Андрейчука щодо перевірки цього факту.

Інформацію про використання працівником облдержадміністрації скриньки mail.ru надали громадські діячі, котрі отримали на свою електронну адресу листа із запрошенням на офіційний захід ЛОДА. У листі-запрошенні було вказано контактну інформацію для  зв’язку із виконавцем: робочий телефон та електронну скриньку mail.ru.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ