Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

У Львові презентували книгу «Вони воювали за Україну»

Сьогодні, 16 лютого, у Львівській обласній філармонії разом з керівництвом міської ради, волонтерами, військовими, учасниками АТО та їх сім’ями презентували книгу «Вони воювали за Україну». Метою є вшанування пам'яті 225 військовослужбовців зі Львівщини, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дорога українська родино, держава – це ми. Прикро, що поряд з любов’ю, яку ми плекаємо до наших держав, з тією працею, яку ми вкладаємо, щоб вона була розвинена і тішила нас, ще є до неї біль та сум. Біль у наших серцях, який ніколи ніхто не залічить, тому що час не лікує. Час вчить з ним жити. Але той біль робить наш сильнішими. Той біль робить перед нами великі виклики і робить нас більш відповідальними, тому що в той час, коли наші герої захищають нас на сході України, ми тут маємо продовжувати будувати нашу державу, перебуваючи на мирному фронті. Ніщо не залікує ті рани і той біль, який Ви відчуваєте, дорогі родини. Але я хочу, щоб Ви знали, що ми той біль розподіляємо, тому що ми одна єдина нація. Дуже прикро і боляче, що ми, будучи сильним народом, постійно впродовж всієї своєї історії мусимо відстоювати свою Україну, її територію та незалежність. Тому я хочу, щоб наші молитви зберегли життя усіх, хто зараз на сході, усіх тих, хто перебуває в лікарнях. Я хочу й молюся, аби цей рік був останній рік, коли перебуває наша країна у війні. Я щиро бажаю миру нашій країні, миру в серцях. Слава Україні!» – сказала директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Книгу змогли отримати всі сім’ї загиблих воїнів. Книга видана до друку Українською академією друкарства тиражем 600 примірників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ