Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували комікси про захисників Донецького аеропорту

Вчора, 8 лютого, під час зустрічі молоді із захисниками Донецького аеропорту презентували унікальний проект “Кіборги”. Це серія коміксів, створених на основі спогадів сучасних героїв про оборону летовища, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Під час заходу учасники мали змогу побачити перший випуск "Кіборги: Історія трьох”, який презентували ще під час Форуму видавців у 2016 році, а також комікси  “Кіборги. Початок” і “Кіборги. Незламні”.

“Коли чуєш розповіді захисників про оборону летовища, розумієш, що це не історія однієї людини, це історія країни, яку творять люди і жертвують усім, щоб країна змінилась. Таким чином ми зрозуміли, що створивши цей проект, зможемо донести цю історію до людей, які ніколи не були на війні”, – розповіла координатор проекту Юлія Согор.

За словами Юлії Согор проект є народним, захисники аеропорту самі долучаються до створення коміксів, обирають певну історію, художників. Відтак, під час зустрічі учасники мали змогу почути оповіді про оборону Донецького аеропорту у різні періоди з уст героїв. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ