Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові презентують документальний серіал про олімпійців Львівщини «На межі»

«На межі» - перший Український 9-серійний документальний фільм, який розказує 16 особистих та професійних історій атлетів Львівщини, що представляли Україну на літніх Олімпійських та Паралімпійських Іграх 2021 у Токіо.

Хто буде кумиром для нашої молоді завтра, чи буде вона готова до наполегливої праці на результат, чи думатиме, що достатньо бути популярним у соціальних мережах, залежить саме від таких проєктів. 

Це перший, але далеко не останній сезон проєкту і ми будемо працювати над тим, аби діти та молоді люди мали справді добрі приклади для наслідування. 

У кожного з героїв фільму є моменти, які на межі. Бо кожен успіх - це надзусилля. Не буває переможців, яким просто пощастило. Серіал розрахований на максимально широку аудиторію та в першу чергу на дітей і молодь. Адже саме у юному віці нам потрібні орієнтири. Не тільки моральні й ціннісні, а й особистісні. Щоб наочно бачити, що лише наполегливо працюючи над собою можна перетворити мрію на мету, а мету втілити в реальність. Сьогодні вкрай важливо допомагати ставати лідерами суспільної думки тим, хто справді може давати правильні орієнтири, показувати, якою важливою є системна робота над собою та вдосконалення в обраній сфері. Це – одне з ключових завдань проєкту «На межі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ