Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У Львові пріоритетом НАБУ буде контрабанда, - Ситник

У Львівському територіальному управлінні Національного антикорупційного бюро України вже працює один детектив. Загалом підрозділ детективів складатиметься із 16 осіб. Як повідомив сьогодні, 12 серпня, під час прес-конференції у Львові директор НАБУ Артем Ситник, детектив вже навіть встиг доповісти йому «по одній справі, яка планується». Повідомив кореспондент Гал-інфо.
Директор НАБУ Артем Ситник. Фото - Serg Bobra
 

«Вже є перший детектив, який вже працює. Тільки що доповідав по одній зі справ», - сказав Ситник.

Щоправда він відмовився від будь-яких уточнень, адже, за його словами, щоразу, коли ставався витік інформації, справа зривалася.

На запитання Гал-інфо, що ж все таки буде пріоритетом у роботі Львівського територіального управління НАБУ, Артем Ситник відповів: «Я вважаю, що ні для кого не таємниця, що Західний регіон – це контрабанда. Згадую ситуацію, коли ми документували ужгородського суддю. На жаль, там був витік інформації, але ця справа таки розслідується, і я думаю, що вона буде передана до суду. Коли ж був витік інформації, що НАБУ працює в Ужгороді, але не знали точно по кому, тоді навіть митниця два дні не працювала. Потім у ЗМІ я прочитав інформацію Геннадія Москаля, що митниця пройшла таємну перевірку НАБУ. Це говорить про те, що Західний регіон – це контрабанда і, я думаю, що саме це буде один із пріоритетів для роботи місцевих детективів».

Він також наголосив, що НАБУ єдиний орган, який має право розглядати анонімні звернення. Для цього навіть облаштована «таємна громадська кімната», а викривачам надають відповідний захист.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ