Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продали ділянку на вул. Городоцькій для бізнесу

На земельних аукціонах місто вторгувало 27 мільйонів гривень за 0,291 га землі на вулиці Городницькій. Учасників торгів було лише двоє, проте стартова ціна виросла більше ніж вдвічі.

Починали торги з 11,3 млн грн, а завершили на 27 млн грн, повідомляють в ЛМР. 

«Ділянка, яку продали, призначена для будівництва та обслуговування адміністративних та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю. Земля розташована у районі з розвинутою інфраструктурою – на вул. Городницькій», – зазначили у департаменті містобудування Львівської міської ради.

Уже наступного тижня, 11 липня, відбудеться ще один земельний аукціон. На ньому також продаватимуть землі під комерційні потреби – на вулиці Тракт Глинянський та на вулиці Північній, у промисловій зоні "Сигнівка". А також вперше відколи створили Львівську міську територіальну громаду продаватимуть землі під бізнес у Дублянах та Малих Підлісках.

Нагадаємо, нещодавно Львів очолив п'ятірку лідерів, де найбільше в Україні залучають коштів у бюджет через земельні аукціони. Водночас беззаперечним лідером на Львівщині, за інформацією Prozorro.Продажі, є Львівська громада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ